Selecteer een pagina

Wie We Zijn

Bekijk wie er schuil gaan achter Hippic Projects en kom alvast te weten met wie jij straks werkt.

Hippic Projects is een projectbureau dat bedrijven en organisaties in de hippische sector ondersteunt met marketing en communicatie. Van het ontwerpen en produceren van catalogi of een nieuwe website tot de volledige organisatie van een meerdaags evenement. Als gedreven specialisten op gebied van communicatie, journalistiek, PR en marketing laten wij onze passie voor de paardenwereld samenkomen met de perfectie in de uitvoering van uw project.

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen alles in werking stellen om u de volledige zorg van een evenement of ander project uit handen te nemen. Met onze expertise, flexibiliteit en gedrevenheid maken wij het verschil. Where passion meets perfection!

01

Wat we doen

Hippic Projects is een projectbureau dat bedrijven en organisaties in de hippische sector ondersteunt met marketing en communicatie. Van het ontwerpen en produceren van catalogi of een nieuwe website tot de volledige organisatie van een meerdaags evenement. 

02

onze aanpak

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen alles in werking stellen om u de volledige zorg van een evenement of ander project uit handen te nemen. Met onze expertise, flexibiliteit en gedrevenheid maken wij het verschil. 

03

Onze missie

Missie

Ons team

Anne Meester

Anne Meester

Ondernemen zit Anne in het bloed. Naast Hippic Projects runt zij samen met haar compagnon het bedrijf Venhuis Communicatie Producties. Ondernemers helpen ondernemen door hen te ondersteunen met communicatie en marketing vindt zij het leukste werk dat er is. Anne is actief tijdens verschillende hippische evenementen en bekleedt daarnaast verschillende bestuursfuncties.

Frank Huigen

Frank Huigen

Na het afronden van zijn studie Communicatie is Frank in 2018 bij Hippic Projects gekomen als marketing- en communicatiespecialist. In zijn werk heeft hij te maken met verschillende klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Dat Frank niet direct een herleidbare achtergrond in de hippische sector heeft, maakt overigens niets uit.

Jenneke Smit

Jenneke Smit

Sinds 2008 werkt Jenneke zelfstandig als hippisch journalist voor diverse bladen, zo deed ze verslag van de WEG en het EK. Met haar andere bedrijf Hippic Venture verzorgt ze daarnaast teksten voor onder andere websites en catalogi. Middels diverse bestuursfuncties en opdrachten komt ze al jarenlang in aanraking met evenementenorganisatie.

Jesper Beukers

Jesper Beukers

Websites Gebouwd

Klanten

Jaren aan Expertise